Chefi la Cuțite 2022. Cine este Ștefania Pop din echipa lui Florin Dumitrescu

Chefi la Cuțite 2022. Cine este Ștefania Pop din echipa lui Florin Dumitrescu. Iată câteva detalii despre concurenta care poartă banderola în culoarea aurului roz în sezonul 10.
Emisiunea Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul cu numărul 10, unul special, în care cuțitele chefilor sunt și mai “ascuțite”. Nici culorile tunicilor nu au fost alese întâmplător. Se anunță un sezon sclipitor, mai ales că lupta se va da între aur alb, aur roz și aur galben.
Chefi la Cuțite 2022
În sezonul 10, chef Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre cei trei chefi, a tras la sorți culoarea aurului roz, despre care spune că i se potrivește mănușă, mai ales că este obișnuit cu această culoare datorită celor două fetițe ale sale.
Acesta și-a ales concurenții pe sprânceană, iar echipa lui este una cu adevărat pestriță, formată din oameni cu experiență, dar și din amatori care au dat dovadă că au gust în farfurie.
Din echipa lui chef Florin Dumitrescu fac parte:
- Florin Dragomir – Cuțitul de aur
- Titus Antonescu (înlocuit de Robert Mihăilescu)
- Roxana Crudu (Oxy)
- Raluca Luciana Todea
- Dan Manciu
- Ștefania Laura Pop
- Ahmad Daas
Primul battle a adus și o schimbare în componența echipei. Chef-ul a folosit o amuletă și a decis să-l înlocuiască pe Titus Antonescu cu Robert Mihăilescu. Mișcarea nu a fost însă una bună pentru el, căci tot primul battle i-a adus și o primă eliminare, Robert fiind primul concurent care a părăsit competiția.
Citește și: Chefi la Cuțite, echipe. Cine sunt concurenții care au trecut de bootcamp
Cine este Ștefania Pop din echipa lui Florin Dumitrescu

Sursă foto: Antena 1
Orice echipă are nevoie și de o cofetăreasă, iar Ștefania Pop este responsabila de preparatele dulci din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Roșcata are 24 de ani și vine din Târgu Mureș. Fratele ei a înscris-o la Chefi la Cuțite, însă talentul și preparatul deosebit i-a convins pe cei trei chefi că merită cuțitul. În preselecții, Ștefania a pregătit un mousse de ciocolată neagră cu banană flambată, blat de ciocolată neagră, fără făină și un strat crocant de ciocolată cu lapte și alune de pădure.
“De bună voie nu cred că aș fi venit, deoarece am un trac de această emisiune. Mereu am fost pasionată de dulciuri și mi-am dat seama că aș putea să fac mai mult. Știam că mi-aș dori să fiu cofetăreasă, dar am fost mereu acel tip de elev care a învățat foarte bine. M-am înscris la facultate la Inginerie, la Cluj, iar după un semestru mi-am dat seama că nu sunt deloc împlinită”, a dezvăluit ea.
Ștefania a venit la București unde a făcut un curs de cofetar și unde a întâlnit-o pe Andreea Moldovan, fostă concurentă la Mastechef. După multe insistențe, tânăra a convins-o pe Andreea că merită să lucreze în laboratorul ei.