Chefi la Cuțite 2022. Cine este Raluca Luciana Todea din echipa lui Florin Dumitrescu

Chefi la Cuțite 2022. Cine este Raluca Luciana Todea din echipa lui Florin Dumitrescu. Iată câteva detalii despre concurenta care poartă banderola în culoarea aurului roz în sezonul 10.
Emisiunea Chefi la Cuțite a ajuns la sezonul cu numărul 10, unul special, în care cuțitele chefilor sunt și mai “ascuțite”. Nici culorile tunicilor nu au fost alese întâmplător. Se anunță un sezon sclipitor, mai ales că lupta se va da între aur alb, aur roz și aur galben.
Chefi la Cuțite 2022
În sezonul 10, chef Florin Dumitrescu, cel mai tânăr dintre cei trei chefi, a tras la sorți culoarea aurului roz, despre care spune că i se potrivește mănușă, mai ales că este obișnuit cu această culoare datorită celor două fetițe ale sale.
Acesta și-a ales concurenții pe sprânceană, iar echipa lui este una cu adevărat pestriță, formată din oameni cu experiență, dar și din amatori care au dat dovadă că au gust în farfurie.
Din echipa lui chef Florin Dumitrescu fac parte:
- Florin Dragomir – Cuțitul de aur
- Titus Antonescu (înlocuit de Robert Mihăilescu)
- Roxana Crudu (Oxy)
- Raluca Luciana Todea
- Dan Manciu
- Ștefania Laura Pop
- Ahmad Daas
Primul battle a adus și o schimbare în componența echipei. Chef-ul a folosit o amuletă și a decis să-l înlocuiască pe Titus Antonescu cu Robert Mihăilescu. Mișcarea nu a fost însă una bună pentru el, căci tot primul battle i-a adus și o primă eliminare, Robert fiind primul concurent care a părăsit competiția.
Citește și: Chefi la Cuțite, echipe. Cine sunt concurenții care au trecut de bootcamp
Cine este Raluca Luciana Todea din echipa lui Florin Dumitrescu
Raluca Luciana Todea are 42 de ani, vine din Deva și este antreprenor. A dezvăluit că și-a dorit de foarte mult timp să participe la Chefi la Cuțite, însă teama de a apărea în fața camerelor de filmat a oprit-o, până acum.
Raluca a fost pentru o lungă perioadă de timp director de vânzări într-o mare companie de îmbrăcăminte, însă apariția copilului a făcut-o să-și schimbe cariera, pentru a putea fi alături de el. Așa a decis să-și urmeze pasiunea: bucătăria.
A urmat câteva cursuri culinare în România, apoi a plecat în Anglia, unde a vrut să urmeze cursurile unui celebru institut culinar, dar la sfaturile unui chef din Londra, a renunțat. A decis să ia pulsul bucătăriei, în schimb. A lucrat gratis la un restaurant celebru, iar această experiență, acumulată cu oboseala și munca epuizantă, a făcut-o să renunțe la acel loc de muncă și să se angajeze într-un alt restaurant, pentru doi ani de zile.
Pandemia a făcut-o să revină în România, la Deva, unde a deschis o mini-afacere cu burgeri.
“Dragostea pentru bucătărie a început din familie. Bunica mea gătea alături de mine. Încercăm să păstrăm rețetele din familie, să nu se piardă”, a declarat ea.
La preselecții a pregătit un Scallop Carpaccio, piure de avocado și gel de clementine. Și-a dorit să facă parte din echipa lui chef Cătălin Scărlătescu, pentru că scoate untul din concurenți, însă s-a bucurat la fel de mult să facă parte din echipa roz.