Chefi la cuțite 2021. Concurenții din echipa lui Sorin Bontea în sezonul 9
Echipa lui Sorin Bontea. Chef Sorin și-a ales echipa cu care va lupta în sezonul 9 al emisiunii Chefi la cuțite. În 2021 echipa lui Chef Sorin va purta culoarea verde.
Sute de concurenți s-au luptat pentru a obține un cuțit și să ajungă în etapa de bootcamp din sezonul 9 Chefi la Cuțite.
170 de concurenți au aspirat la un loc în echipa condusă de Sorin Bontea și au trecut pirntr-un proces amăjnunțit de selecție. Dintre aceștia 75 au primit ocazia de a intra în bucătărie pentru a găti. Jumătate dintre aceștia au părăsit concursul după prima etapă.
Chefi la cuțite 2021. Echipa lui Sorin Bontea
În etapa a doua de bootcamp au rămas 45 de concurenți care au primit șansa de pregăti rețete pe bază de cartofi. Doar norocoșii au primit un loc în echipa lui Sorin Bontea.
În sezonul 9 al emisiunii Chefi la Cuțite 2021 concurenții din echipa lui Sorin Bontea vor îmbraca tunica verde.
Cine sunt concurenții din echipa lui Sorin Bontea
Alexandro Matias
În vârstă de 31 de ani, Matias a venit la Chefi la Cuțite ca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Alexandro, bun prieten cu Alex Velea și Zanni, a ales să pregătească coaste marinate. Înainte de intra în lumea muzicii a fost barman.
Cristina Elena Matei
Extrem de pasionată de gătit, Cristina Elena Matei, în vârstă de 22 de ani, a fost nevoită să gătească din cauza absenței mamei. La doar 18 ani s-a angajat ca ospătar și în scurt timp a intrat în bucătărie. Ca să îi impresioneze pe jurați, aceasta a decis să facă o rețetă de choux a la crème.
Paul Sorin Vasile (cuțit de aur)
un bucătar cu experiență, Paul Vasile are 27 de ani, este din Cernica și a decis să vină la „Chefi la cuțite” cu o rețetă de piure de conopidă, ulei verde de mărar, spumă de soc și crutoane de mămăligă. Tânărul a făcut numeroase sacrificii de dragul carierei și a ales să lucreze în străinătate, în restaurante cu stele Michelin, ca să se perfecționeze. Impresionat de talentul său culinar, Sorin Bontea a ales să îi ofere cuțitul de aur.
Francisco Garcia
Francisco Jose Garcia Lopez are 42 de ani, un spaniol, din Palma de Mallorca, stabilit cu familia în România, locul în care a găsit un trai mai bun. Deși este bucătar, a fost nevoit să lucreze și în construcții, pentru a-și întreține familia, mai ales pe timp de pandemie. Dornic să demonstreze că știe să gătească, acesta a pregătit o rețeță specială, ce i-a adus un loc în bootcampul din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.
Cristina Mălai
Cristina Mălai, 31 de ani, a demonstrat în audiții că este o pricepută în ale bucătăriei când a ales să facă o rețetă de cotlete de miel ce a impresionat din plin jurații. Ajunsă în fața chefilor, tânăra a dezvăluit faptul că a ajuns chef după ce a muncit în numeroase bucătării și după ce a lucrat inclusiv în cadrul unui serviciu de livrări. După ce au „fiert-o” din plin, jurații i-au dat cuțitele pentru a merge mai departe în competiție.
Citește și: De ce sunt patru farfurii la Chefi la Cuțite?
Victorina Matveev
Victorina Matveev este de meserie polițistă, dar marea sa pasiune a fost și va rămâne bucătăria. Concurenta are 37 de ani, este din Satu Mare și se laudă cu origini rusești, lucru ce reiese și din accentul său ieșit din comun. Deși inițial și-a propus să vină la emisiune ca să promoveze Gherța Mică, iată totuși că rețeta sa de rulouri în formă de copac și desertul cu mere au dus-o în bootcamp și apoi în echipa lu Sorin Bontea.
Concureți Chefi la cuțite 2021. Echipa Sorin Bontea
Rikito Watanabe (Riki)
Rikito Watanabe, un japonez de 26 de ani, din Constanța, locuiește în România de opt ani și se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre. Simpaticul concurent i-a cucerit pe jurații din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” nu doar cu felul său de-a fii, ci și cu rețetel pregătite. Cu o rețetă chinezească de „mouth watering chicken”, pe care concurentul a numit-o în română „pui salivă”, acesta a primit cuțitele pentru a ajunge în bootcampul „Chefi la cuțite”.
Dorin Voiasciuc
Dorin Voiasciuc, în vârstă de 31 de ani, de meserie bucătar, a arătat încă din audiții faptul că este sigur de forțele sale și că are toate șansele să ajungă într-una dintre cele trei echipe. Sorin Bontea este cel care l-a ales pe tânărul care a pregătit antricot de vită cu foie gras, cu foie gras, dulceață de ceapă, piure de sfeclă, crustă de fistic și pasta de trufe albe, la preselecții. Chefii au fost impresionați de abilitățile sale culinare și i-au oferit trei cuțite.
Sursa: a1.ro