Un șef PSD Cluj prezintă platoul cu carne de la restaurantul lui: 1.200 de lei costă răsfățul! “Opulență nesimțită”

Un șef PSD Cluj prezintă platoul cu carne de la restaurantul lui. 1.200 de lei costă răsfățul! Bineînțeles, postarea lui a atras numeroase critici.
Șeful PSD Câmpia Turzii, Avram Gal, care deține un restaurant în Cluj, se laudă pe rețelele de socializare cu meniul său. Recent, el a publicat pe Instagram un videoclip în care prezintă un platou cu carne și dezvăluie prețul lui, răspunzând astfel curioșilor, după cum susține el.
Un șef PSD Cluj prezintă platoul cu carne de la restaurantul lui
”Toți ați întrebat cât costă un astfel de platou. Avem platoul Chicago, al partenerului meu din America. E singurul platou unde găsiți mici, cârnăciori, Tomahawk, mușchiuleț de vită, aici e cel mai bun burger care îl puteți mânca în Cluj. Tot ce vedeți aici pe platou, e 1200 de lei. Am vrut să fac înăuntru filmarea, dar înăuntru e plin. Vă pup”, a explicat socialistul Avram Gal.
Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au întârziat să apară:
- Cu 12 bețe cumpăr juma de vacă dăte’n spanac si de nu mănâncă juma de stradă ți’ai dracu de jăpcari. Valoarea reala e maxim 400 ron. 5 mici/1 burger/ 1 cârnat maxim 100 ron, restul am zis în mare 300 ron, dar pana la 12 bețe?
- Mars ma… Acolo nu-s 3 kg de carne și ceri 1200 roni … S..ge-o la Chicago!
- Are alură de marketing si se face plăcut prin a fi oarecum parvenit, dar acest domn nu are nimic. Va rog sp angajați o domnisoara dornică de un marketing de calitate, sau de ce nu pe cineva care chiar are cunoștințe despre beef steaks.
- Cat despre steaks si burgeri, atat acest domn, cat si staff-ul lui ar avea nevoie de puțină inițiere dacă își doresc/te succes în acest domeniu.
- Sincer, 300 EURO cat cere pe acest platou, îmi comand de pe net vreo 5-6 kg de vita de calitate. Vă doresc clienți pe masura marketing-ului si calității produselor voastre.
- Alții mănâncă o lună de 1200 de lei. Opulenta nesimțită.
Prețuri uriașe
Nici celelalte preparate regăsite în restaurantul deținut de șeful PSD nu au prețuri mai mici. Spre exemplu, un platou cu mezeluri pentru 2 persoane (400 grame), ce conține pastramă de berbecuț, pastramă de vânat, salam de cerb, roșii uscate, măsline și anghinare costă 150 de lei. Același preț are și platoul de brânzeturi.
Restaurantul este specializat în vită, iar prețurile sunt piperate pentru un român obișnuit. Cel mai ieftin preparat din vită, de 500 de grame, costă 70 de lei și pot ajunge chiar și la 1000 de lei.
Nici preparatele din pui, spre exemplu, nu fac notă discordantă. O porție de 450 de grame de frigărui de pui costă 70 de lei/




