Site icon Stiri Romania

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023. Vârstă, iubit, carieră

Cine este Maria Lungu de la Survivor România, care face parte din echipa Războinicilor în ediția din 2023. Iată câteva detalii despre ea.

Survivor România 2023 a debutat pe 9 ianuarie 2023, la PRO TV. Două echipe de concurenți se vor duela și în noul sezon, în Republica Dominicană. Vor suferi de foame și frig și își vor pune limitele la încercare. Ușor nu le va fi, însă sunt pregătiți pentru tot ce presupune supraviețuirea în junglă. Cel puțin asta au declarat acum, înainte ca lupta să înceapă.

Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat numele celor 24 de concurenți. Vezi cine sunt cei 12 FAIMOȘI de la SURVIVOR România 2023. 

Iată cine sunt cei 12 Războinici și cu ce se ocupă fiecare:

Cine este Maria Lungu de la Survivor România 2023

Maria Lungu are 28 de ani și este designer vestimentar.  În clipul de prezentare ea a recunoscut cu nonșalanță: „Îmi plac banii!“. Astfel că marele premiu de 100.000 de euro de la „Survivor România“ este o miză importantă pentru ea.

Tânăra de 27 de ani nu este străină producțiilor de televiziune, iar ceea ce nu mulți știu este faptul că a fost într-o relație cu un celebru artist de la noi: Mircea Eremia, nimeni altul decât fratele Alinei Eremia. Relația lor a fost una de scurtă durată.

Așa cum am precizat anterior, Maria Lungu nu este străină de TV. Blonda a mai participat și la Puterea Dragostei, în trecut, dar și în cadrul altui proiect cu tentă umoristică. La Puterea Dragostei, Maria Lungu a participat în anul 2021, iar acolo a format un cuplu cu un alt concurent, Cristian Marinescu. Din păcate, nici atunci n-a fost cu noroc, căci cei doi s-au despărțit după o scurtă perioadă. Ea a participat și la iUmor.

Sursă foto: Instagram

Maria Lungu s-a născut în Chișinău și a studiat moda la Londra, domeniu în care lucrează și în prezent.

„Eu sper să îmi fie bine si pe plan profesional. Eu vreau să vin aici și să îmi continui cariera în televiziune. (n.r. în România) Mă gândesc să fac și niște cursuri. Acum termin și școala auto. Eu am făcut design vestimentar la Londra si acum sunt stilistul unor mai multe persoane din Moldova”, a mai povestit Maria Lungu, acum ceva timp.

Certăreața de la Survivor

Încă de la difuzarea primului episod Survivor, Maria Lungu s-a făcut remarcată, însă nu cum și-ar fi dorit. A intrat încă din prima clipă în conflict cu colegii ei.

La scurt timp după ce Războinicii au ajuns pe insula unde locuiesc, Maria Lungu și-a arătat caracterul impulsiv. Ea s-a simțit vizată de o remarcă a colegei de trib, Codruța, așa că a declanșat primul mini-conflict.

„Sunt multe caractere diferite și nu vrea nimeni să cedeze. Și nici eu“, a comentat aceasta.

Colegul ei, Robert Moscalu (barman), a intervenit în conflict: „În unele momente, trebuie să taci din gură… că suntem o echipă“, i-a spus el. „Maria e prea din topor“, a comentat acesta ulterior.

 

Exit mobile version