Cine este Alin Chirilă de la Survivor România. Vârstă, familie, ocupație
Cine este Alin Chirilă de la Survivor România. El face parte din echipa Războinicilor în ediția din 2023. Iată câteva detalii despre el.
Survivor România 2023 a debutat pe 9 ianuarie 2023, la PRO TV. Două echipe de concurenți se vor duela și în noul sezon, în Republica Dominicană. Vor suferi de foame și frig și își vor pune limitele la încercare. Ușor nu le va fi, însă sunt pregătiți pentru tot ce presupune supraviețuirea în junglă. Cel puțin asta au declarat acum, înainte ca lupta să înceapă.
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, a anunțat numele celor 24 de concurenți. Vezi cine sunt cei 12 FAIMOȘI de la SURVIVOR România 2023.
Iată cine sunt cei 12 Războinici și cu ce se ocupă fiecare:
- Alin Chirilă – luptător MMA
- Alexandra Porkolab – manager Marketing și Vânzări
- Robert Moscalu – barman
- Lucianna Vagneti – antrenor personal
- Dan Ursa – director zonal vânzări
- Maria Lungu – designer vestimentar
- Andrei Krișan – antrenor personal
- Daria Chiper – baschetbalistă
- Răzvan Danciu – student
- Andreea Moromete – creator de conținut
- Andrei Neagu – actor
- Codruța Began – profesor educație fizică și sport
Cine este Alin Chirilă de la Survivor România. Vârstă, familie, ocupație
Alin Chirilă are 34 de ani, s-a născut în Galați, dar locuiește în Timișoara alături de familia lui. Este căsătorit cu Loredana și are doi copii: Denis Gabriel și Nicholas David.
Concurentul de la Survivor România a studiat la Business Management la Newham College, însă a făcut carieră într-un domeniu mult mai dur: MMA.
“Nu am crezut că voi duce viața mea mai la extrem decât în cușca de MMA. Sunt curios de acum încolo ce va fi. Adversarii nu sunt în fața mea, ci eu sunt adversarul”, a declarat acesta când a ajuns pe insulă.
Alin nu a avut deloc o viață ușoară. La 17 ani, a fost dat afară din casă de propriul tată. El a plecat cu doar 70 de lei în buzunar la Timișoara, unde a dormit pe unde a apucat, chiar și într-un parc. A găsit un loc în care să doarmă, după ce s-a angajat ca salahor pe un șantier.
„M-am angajat în construcții, unde aveam o baracă, pat și o pernă pe care să pun capul. Câștigam 30 de lei la ziua de muncă. Cea mai puternică amintire pe care o am din perioada aceea este senzația de foame, senzație pe care o simțeam în permanență. Nu aveam nimic, chiar nimic, nimic și am înțeles foarte bine că eu va trebui să muncesc mult în viață. O perioadă am dus-o foarte greu”, a declarat el pentru Eurosport.
Acesta a decis să plece apoi în Anglia, unde a lucrat tot pe șantier. Era deja căsătorit și avea un copil, așa că trebuia să-și întrețină familia.
“Ca să ajung la muncă, în Londra, făceam naveta zilnic. Era un drum de aproape 2 ore dus, două întors, cu autobuzul, care era mai ieftin decât metroul.
Într-o zi, am decis să intru într-o sală de sport. Treceam zilnic pe lângă ea, când mă îndreptam spre muncă. M-am înscris. Practic, eu m-am dus să fac sport pentru mine, nu cu gândul să ajung campion. În sala respectivă, printre ceilalți antrenori se afla și Brad Pickett, activ atunci în UFC, în America. Abia după un an și jumătate, doi, Brad Pickett m-a băgat în seamă și am început să ne antrenăm 1 la 1. El este omul care a văzut potențial în mine, care mi-a spus să muncesc, să muncesc, mentorul meu și omul căruia îi port un respect deosebit”, a mai povestit el.
El a decis să se întoarcă în România după o experiență dezamăgitoare. Unul dintre copiii săi a fost la un pas de moarte, după ce a primit un diagnostic greșit din partea medicilor britanici.