Cea mai delicioasă salată de Crăciun. Vei renunța să mai faci tradiționala salata boeuf, după ce o încerci

Cea mai delicioasă salată de Crăciun. Vei renunța să mai faci tradiționala salata boeuf, după ce vei încerca această rețetă. Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie și cum se prepară.
Nu există masă de sărbătoare fără salata boeuf, însă în acest an îți propunem să încerci o altă variantă. Ingredientele sunt aproximativ aceleași, însă gustul se aseamănă cu salata rusească Olivier, pe care o cunoaște toată lumea.
Cea mai delicioasă salată de Crăciun
Iată care sunt ingredientele de care ai nevoie:
Iată care sunt ingredientele folosite pentru delicioasa salată de Crăciun:
- cartofi – 500 g;
- a4 ardei kapia roșii copți;
- mazăre – 250 g dintr-o conservă;
- carne de porc – 250 g file de porc;
- morcovi – 2 bucăți;
- maioneză – după gust;
- smântână – 100 g;
- sare;
Mod de preparare
După cum intuiești, modul de preparare este unul extrem de simplu. Se fierb morcovii și cartofii, se curăță în prealabil și se taie în cuburi. Apoi se taie fileul de porc și ardeii copți. Se amestecă cu morcovii și cartofii tăiați. Se adaugă mazărea și sare după gust.
Într-un castron separat, se amestecă maioneza și smântâna. Se toarnă sosul peste toate celelalte ingrediente și se amestecă foarte bine. Este bine să puneți salata la frigider pentru câteva ore, apoi este gata de servit.
Cum se face prăjitura Albă ca Zăpada: ingrediente și mod de preparare
Și dacă tot vorbim despre mesele îmbelșugate de sărbătoare, îți propunem să-ți amintești de copilărie, cu prăjitura Albă ca Zăpada. Acum ai ocazia perfectă să o faci și tu! Toți se vor bucura să o vadă pe masa de Crăciun sau de Revelion.
Prăjitura Albă ca Zăpada este una dintre cele mai populare prăjituri românești. Nu lipsea de pe masa de sărbătoare în trecut. Mamele și bunicile o făceau mereu și pentru că se folosesc ingrediente simple, la îndemâna tuturor.
Această rețetă este una simplă, care se face destul de repede. Singura parte mai complicată este întinderea folilor, însă rezultatul merită pe deplin. Găsești AICI rețeta pas cu pas.