Carmen Grebenișan, schimbată total în cele două luni de Survivor România. E de nerecunoscut!

Carmen Grebenișan, schimbată total în cele două luni de Survivor România. Vedeta a ajuns de nerecunoscut.
Supraviețuirea în jungla din Republica Dominicană nu este deloc simplă. Lipsa hranei și a condițiilor, precum și probele sau stresul încep să se vadă pe chipurile concurenților.
Carmen Grebenișan, schimbată total în cele două luni de Survivor România
Carmen Grebenișan a fost filmată în jungla dominicană, iar aspectul ei fizic este total diferit față de momentul în care a ajuns la Survivor România 2023. Pare cu totul o altă persoană.
Celebra influenceriță este pasionată de aventură și nu s-a sfiit deloc până acum să-și arate latura competitivă. A participat la “Asia Express”, împreună cu Alina Ceușan, în sezonul 3, dar și la “Dancing on Ice”. Acum, s-a aventurat în competiția din Republica Dominicană. Înainte de a pleca la Survivor România, Carmen a declarat că cea mai importată luptă este cu ea însăși:
„Este o luptă cu mine mai degrabă si vreau sa imi demonstrez mie că mă pot adapta la orice situație, indiferent de confortul pe care îl am acasă. Ceva imi zice că am fost un băiat într-o viață anterioară sau un luptător cu sabie. Primează aventura și dorința de aventură, așa că nunțile le mai putem face”, a declarat ea.
Citește și: Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor România. Înălțime, vârstă, soț, Instagram
De ce li se umflă fața concurentelor de la Survivor?
Competiția este una dificilă, în special pentru concurente, care au fost afectate de toate schimbările și fețele li s-au umflat vizibil. Spre exemplu, Vica Blochina și Maria Lungu au fețele foarte diferite față de când au început competiția.
De asemenea, asemenea probleme au întâmpinat și celelalte concurente din alte sezoane, cum ar fi Roxana Nemeș sau Elena Marin.
Acestea suferă de edemul facial și pot avea inclusiv de retenția de apă, malnutriție și nu numai, motiv pentru care fețele lor se umflă în timpul competiției.
Laptele de cocos ar crea multe probleme pentru concurenții de la Survivor România, pentru că el suprasolicită pancreasul și pot apărea afecțiuni ale ficatului.
„Laptele de cocos, cu toate că are un indice glicemic mic, fiind mai lent absorbit în organism, are totuşi 70%- 80% sucroză, adică tot zahăr. Acesta suprasolicită pancreasul, creşte nivelul insulinei şi rezistenţa la insulină. Astfel, apar afecţiuni asociate ficatului gras şi sindromului metabolic”, a explicat dr. Oana Dumitrache, medic specialist în diabet, nutriţie şi boli metabolice, pentru Click!
De asemenea, pot exista și reacții alergice ale concurenților în jungla din Republica Dominicană și pot să se confrunte inclusiv cu intoleranță la nuca de cocos, în condițiile în care aceștia pot mânca doar orez și nuci de cocos, în cazul în care nu câștigă vreo probă care are ca recompensă mâncarea.