Site icon Stiri Romania

Român condamnat în Italia după ce și-a îmbolnăvit intenționat iubita. Femeia a ajuns la ATI, în stare gravă

Român condamnat în Italia după ce și-a îmbolnăvit intenționat iubita. Femeia a ajuns la ATI, în stare gravă

Român condamnat în Italia după ce și-a îmbolnăvit intenționat iubita. Femeia a ajuns la ATI, în stare gravă

Român condamnat în Italia după ce și-a îmbolnăvit intenționat iubita. Bărbatul de 49 de ani a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru hărțuire și pentru că a infectat-o intenționat cu COVID pe iubita sa, o pictoriță de 53 de ani, pentru a o obliga să se izoleze în casă, cu el. Femeia a ajuns la ATI, în stare gravă.

Femeia a mers la poliție după ce a ajuns la un pas de moarte din cauza bărbatului care făcuse o adevărată obsesie pentru ea: apeluri telefonice, ambuscade în casă, și furturi pentru a avea pretextul de a o revedea. Ceea ce a determinat-o pe femeie să apeleze la autorități a fost faptul că bărbatul a îmbolnăvit-o intenționat de COVID pentru a se izola cu el în casă.

Român condamnat în Italia după ce și-a îmbolnăvit intenționat iubita

Femeia și-a dat seama încă de la începutul relației că românul de 49 de ani este extrem de posesiv și gelos, motiv pentru care au întrerupt relația. S-au revăzut la începutul lunii noiembrie 2021.

Citește și: Cât costă viața în Spania. Românii se plâng de traiul greu: “Numai curentul pe lună mi-a venit 400 de euro”

“S-a prezentat la mine acasă cu scuza că avea ceva urgent să-mi spună. A intrat în casă și m-a sărutat, apoi mi-a spus: Sunt Covid pozitiv, te voi infecta ca să putem intra în carantină împreună. Din cauza nesăbuinței și lejerității sale am fost internată la terapie intensivă la Spitalul Silvestrini”, a povestit femeia.

Coșmarul ei nu s-a încheiat însă aici. Odată ieșită din spital, femeia de 53 de ani l-a găsit acasă ‘comportându-se agresiv’, în așa măsură încât a fost nevoită să cheme poliția, potrivit Il Messagero.

Iar hărțuirea a continuat. Acesta a intrat în casa ei pentru a-i fura 2.500 de euro, nu pentru că avea nevoie de bani, ci doar pentru a o revedea. Deși primise interdicția de a se mai apropia de ea, amenințările lui au continuat. El a șantajat-o că va trimite fotografii intime ale femeii către cele 200 de contacte furate din telefonul ei mobil.

Exit mobile version