Site icon Stiri Romania

„Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu. Important este că mi-am văzut visul cu ochii.” Ionuț Dolănescu s-a mutat în casa părintească!

Ionuț Dolănescu este în culmea fericirii! Artistul s-a mutat în casa pe care a moștenit-o de la tatăl său.

Ionuț Dolănescu, alături de fratele său, Dragoș Dolănescu, sunt cei doi fii pe care regretatul Ion Dolănescu i-a lăsat în urmă. După decesul interpretului de muzică populară și un proces destul de lung între cei doi frați, Ionuț și Dragoș Dolănescu și-au împărțit bunurile tatălui lor. Interpretului de muzică populară i-a revenit casa lui Ion Dolănescu de pe strada Caimatei, pe care a renovat-o complet.

Ionuț Dolănescu a investit o avere în casa tatălui său

Ionuț Dolănescu și-a dorit să locuiască alături de familia sa în casa pe care a primit-o moștenire de la tatăl său. Această dorință i s-a îndeplinit cu câteva lui înainte de sărbătorile de iarnă.

„ E adevărat că renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu pentru că toate s-au scumpit! Important este că mi-am văzut visul cu ochii pentru că mi-am dorit dintotdeauna să renovez această casă ca să o pot transmite urmașilor mei, respectiv nepoților lui Ion Dolănescu.

Nu m-am gândit nicio clipă să o vând sau să o înstrăinez pentru că este o casă în care eu am copilărit și la care tatăl meu, regretatul Ion Dolănescu, a ținut foarte mult. Acolo a trăit mai bine de 40 de ani și acolo a și murit și e, așa, ca un altar sfânt pentru noi și familia noastră această casă. Și pentru prietenii și finii tatălui meu, avea peste 1000 de fini.

Casa era cu ușile deschise tot timpul! Am fost norocos să moștenesc această casă și m-am gândit că ar fi bine să o și renovez și sper ca în vreo două luni să reușesc să mă mut în casa părintească. ”, spunea Ionuț Dolănescu în vara trecută.
Ionuț Dolănescu, în scandal cu vecinii după ce a renovat casa tatălui său

Din păcate, însă, Ionuț Dolănescu nu se poate bucura de liniștea oferită de casa părintească deoarece renovările au iscat un adevărat scandal cu vecinii. Aceștia l-au acuzat pe interpretul de muzică populară că nu a respectat autorizația de construcție și că din cauza lui nu mai intră soarele în imobilele lor.

„ În general, eu mă am bine cu toți vecinii, mă cunosc cu ei de când eram copil. După ce s-a terminat procesul cu Dragoș, am dorit să păstrez casa, s-o renovez, să-i redau frumusețea, noblețea și splendoarea de altă dată. Intențiile mele au fost bune. Vecina mea susține o aberație! Doamna Narcisa se dă și avocată dar, de fapt, nu este avocată. Ea susține că am înălțat casa cu doi metri jumate, nu aveam cum să fac asta pentru că proiectul inițial, aprobat de Primăria București, a fost să transform podul în mansardă.

E o aberație ce susține dânsa, că m-am înălțat cu doi metri jumate peste aprobarea primăriei, e ca și cum aș mai fi construit un etaj. Ceea ce nu e adevărat! Casa nu s-a înălțat deloc! Singura diferență constă în faptul că acoperișul era învelit cu țiglă, iar acum e acoperit cu tablă.(…) E aberant ceea ce susține vecina Narcisa că am înălțat casa. O altă aberație e că-i iau soarele.Soarele răsare din partea de este, mai precis din spatele casei în care locuiește doamna Narcisa. Ar trebui să zic eu că-mi ia lumina, dar nu pot să fac acest lucru pentru că aceasta casă datează acolo de 100 ani.” , a declarat Ionuț Dolănescu.

Exit mobile version