Site icon Stiri Romania

El este bărbatul care a răpit două minore din Brașov. A mai fost condamnat la 10 ani de închisoare

El este bărbatul care a răpit două minore din Brașov. A mai fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală cu un minor.

Coșmarul celor două surori, în vârstă de 12 ani, a început vineri seara, atunci când Constantin Zapan a venit la uşa mamei lor şi a convins-o să le dea voie să meargă cu el la masă, pentru că mai sunt şi alţi copii acolo. Individul de 42 de ani i-a promis că fetele vor lipsi cel mult două ore. 

El este bărbatul care a răpit două minore din Brașov

“Cele două minore nu au revenit la domiciliu, iar bărbatul în cauză nu mai răspundea la telefon, mama a alertat cadrele de poliţie. S-a declanşat mecanismul alertă răpire copil, constituindu-se celula de criză. Au fost declanşate ample căutări”, a declarat Alina Maria Ivan, comisar în cadrul IPJ Braşov.

După 12 ore, mama fetelor a alertat dispariția lor. Poliţia judeţeană a anunţat, după câteva ore, că cele două surori în privinţa căror autorităţile au emis alertă privind răpirea au fost găsite în judeţul Prahova, iar bărbatul care le-a răpit se află în custodia poliţiştilor. Totodată, s-a aflat că agresorul ar fi prieten cu concubinul mamei copilelor.

Sursă foto: brasov.net

A mai fost condamnat la 10 ani de închisoare

Conform surselor Observator, fetele ar fi fost agresate sexual. Surse judiciare afirmă că, din investigațiile preliminare, rezultă faptul că fata în vârstă de 12 ani a fost violată de patru ori, în mașină, de către răpitor. Sora mai mică a fost, de asemenea, abuzată sexual de același bărbat.

Citește și: O tânără bătută cu bestialitate de iubitul său a stat trei săptămâni în comă și acum are nevoie de ajutor pentru recuperare. ”El, șapte ani de pușcărie, ea, distrusă pe viață”

Agresorul, pe nume Constantin Zapan (42 de ani), a fost condamnat pentru viol în urmă cu aproximativ 10 ani, a făcut închisoare pentru faptele sale, fiind inclus în registrul național al violatorilor.

Agresorul susține că nu este vinovat și că este acuzat pe nedrept:  “Eu am mai fost o dată condamnat pentru această faptă pe nedrept. Nimic nu le-am făcut fetelor”.

Exit mobile version