Site icon Stiri Romania

Cum arată acum și ce a ajuns să facă pentru bani Ana Maria Mocanu, la 4 ani după ce a fost concediată de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1

Ana Maria Mocanu a început un nou capitol de când s-a despărţit de iubitul ei, s-a întors în România şi a revenit la activităţile de dinainte. Fosta asistentă TV a început din nou să danseze, să filmeze şi să ia parte la multe alte evenimente.

În curând, va apărea alături de diferiţi artişti, în videoclipurile lor. Ana Maria Mocanu este total schimbată şi în ceea ce priveşte aspectul fizic, nu mai face parte din categoria blondelor. „Viaţa mea este bună ca să spunem aşa. Muncesc, am început din nou seria de evenimente. Am fost plecată la Londra, Italia, urmează iar Londra. Am început iar să reapar în videoclipuri, am filmat cu diferiţi artişti şi muncesc. Îmi era şi dor şi cum eu am cochetat mereu în domeniul ăsta, am zis de ce nu.

A fost o pauză destul de lungă, nu a fost o pauză de câteva luni. A fost o pauză destul de lungă şi chiar am primit foarte multe mesaje, la modul „vai, ce te-ai schimbat, să nu te recunoaştem!”. Eu consider că nu m-am schimbat atât de mult încât să nu pot fi recunoscută, dar da, reacţiile oamenilor sunt oarecum pozitive. Îmi era şi dor să apar, şi mesajele oamenilor pe care le primeam şi financiar, bineînţeles, pentru că m-a stimulat şi partea financiară”, a declarat Ana Mocanu pentru Antena Stars.

A fost concediată de la emisiunea lui Dan Capatos de la Antena 1

Ana Maria Mocanu, devenită celebră ca sexy-asistentă “păcătoasă”, în show-ul lui Dan Capatos, de la Antena 1, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu patru ani de zile, când a fost concediată. La scurt timp s-a mutat în Spania alături de iubitul ei, de care acum este despărţită.

A mărturisit că relația a avut de toate. ”Și cu bune, și cu rele”. Însă, din nefericire, au intervenit discuțiile și neînțelegerile, iar Ana Maria a recunoscut și că a căzut în depresie fiindcă nu s-a putut acomoda în Spania, plus ”gelozia lui nefondată, absurdă”.

„A fost o relaţie frumoasă şi cu bune şi cu rele, o bună perioadă de timp, apoi au intervenit discuţiile între noi, eu, una, nu m-am regăsit acolo şi ştie. Nu m-am regăsit. Eu nu am putut să mă obişnuiesc acolo. Îmi era dor de surorile mele, de absolut toată lumea. Veneam şi rar, ce-i drept, pentru că stăteam, mai mult acolo şi cu el. Şi nu puteam să mă obişnuiesc. Am stat 2 ani, am făcut toate eforturile, nu e ca şi cum am stat 1 lună. În momentul în care am plecat şi m-am mutat acolo, a devenit mult mai gelos pe parscurs. La început am zis că e ok, hai, 1 dată, de 2 ori. Când am observat că gelozia lui este nefondată, absurdă, am stat de vorbă cu el, i-am explicat şi nu avem cum să mă înţeleg cu el, pentru că el o ţinea pe a lui. Eu eram şi într-o depresie, pentru că nu m-am putut acomoda acolo, eu voiam să mă întorc, orice ar fi fost, deci eu voiam să mă întorc cu orice preţ”, a declarat Ana Maria Mocanu, la Xtra Night Show.

Exit mobile version