Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite

Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite. El este unul dintre cei 18 concurenți care au plecat în marea aventură culinară din Grecia.
Istvan face parte din echipa mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu. Iată câteva detalii interesante despre el, care te vor ajuta să îl cunoști mai bine.
Cine este Istvan Kozocsa de la Chefi fără limite
Trei chefi, trei culori și trei echipe ce se vor duela în cele mai spectaculoase locuri din Grecia. Sună bine, nu-i așa? “Chefi fără limite” este noul show cu care Antena 1 speră să dea lovitura. De altfel, este și primul adventure- cooking show din România și promite o experiență unică atât concurenților, cât și celor trei chefi. Iar pentru telespecatori, spectacolul este garantat.
18 concurenți au fost aleși pe sprânceană și au fost împărțiți în trei echipe: cea mov, condusă de chef Cătălin Scărlătescu, echipa verde – a lui Sorin Bontea și cea albastră, la cârma căreia se află cel mai tânăr dintre chefi, Florin Dumitrescu.
Concurenții au profesii și job-uri diferite, însă toți sunt uniți de pasiunea pentru bucătărie, dar și de dorința de a demonstra că sunt printre cei mai buni.
„Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar și atacanți și mijlocași. Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el”, a declarat Scărlătescu.
Istvan nu face execepție. El are experiență la bancul de lucru, fiind bucătar, astfel că noul show de la Antena 1 i se potrivește mănușă. Vezi AICI cine sunt cei 18 concurenți.
Vârstă, profesie, familie, afacere Istvan Kozocsa
Istvan Kozocsa este obișnuit și cu bucătăria, și cu televiziunea, astfel că nu va avea nevoie de foarte mult timp de acomodare la “Chefi fără limite”. Este pasionat de bucătărie și își dorește că se simte cel mai fericit atunci când găsește “gustul perfect”.
Istvan este din Cluj și și-a început cariera de bucătar la restaurantul Cookera, acolo unde își poate da frâu liber imaginației, după cum a mărturisit chiar el.
“Mi-am descoperit pasiunea culinară, eu spun artă culinară, atunci când am căutat un job de vară acum 9 ani. Ca ajutor bucătar am văzut multe lucruri în bucătărie ce mi s-au părut interesante.
Treptat am început să învăț lucruri noi, “trucuri” noi, cum să combin condimentele și nu în ultimul rând tehnici de gătire. Am învățat să mă las purtat de fantezie în conceperea unui plating și să fiu atent până și la cel mai mic detaliu din respectivă farfurie.
Îmi doresc să progresez, să fiu din ce în ce mai bun în ceea ce fac, și pot să afirmă că – a găsi gustul perfect – mă face fericit”, a declarat el.
Totodată, Istvan susține că cea mai mare satisfacție a lui este să vadă că preparatele lui aduc zâmbete pe fețele celor care le gustă.