Chefi la Cuțite 2022. Cine este Gigi (Gheorghe Nicolae) din echipa lui Sorin Bontea

Chefi la Cuțite 2022. Cine este Gigi din echipa lui Sorin Bontea. Iată câteva detalii despre concurentul care a reușit să-și facă un loc în echipa argintie.
Din mii de persoane înscrise la Chefi la Cuțite, câteva sute au ajuns în bootcamp și doar șapte concurenți au ajuns în fiecare echipă. Chefii și-au ales câte un “cuțit de aur” în preselecții, așa că locurile au fost limitate, iar emoțiile concurenților puternice.
Chefi la Cuțite 2022
Sezonul 10 este unul special, așa că și tunicile bucătarilor sunt unele deosebite. Mai precis, bătăliile din acest se anunță a fi strălucitoare, culorile sezonului fiind aur alb, aur galben și aur roz. Chef Sorin Bontea a tras la sorți culoarea aurului alb sau a argintului, care speră să-i poarte noroc.
După ce și-a cântărit atent alegerile, chef Sorin Bontea a declarat că a reușit să creeze echipa perfectă pentru el. Iată cine va purta culoarea aurului alb în sezonul 10:
- Sorin Ilieș – Cuțitul de aur
- Angelo Quintanar (Paco)
- Gheorghe Nicolae (Gigi Burger)
- Gabriel Drăgușanu
- Andrei Mihalcea
- Carmen Cojocaru
- Arminia Lorena Grad
Citește și: Cum te înscrii la Chefi la Cuțite. Ce trebuie să faci dacă vrei să participi
Cine este Gigi (Gheorghe Nicolae) din echipa lui Sorin Bontea

Sursă: Antena 1
Gheorghe Nicolae are 28 de ani, vine din Ploiești și este administrator. Și-a dorit de mult timp să participe la Chefi la Cuțite și, mai mult decât atât, să ajungă în echipa lui Sorin Bontea. Iar dorința i s-a îndeplinit!
A terminat liceul, a cochetat cu fotbalul, însă apoi a ajuns într-o bucătărie și și-a dat seama că asta vrea să facă toată viața. A lucrat mult la grill, inclusiv în Anglia, iar după ceva timp și-a deschis un fast-food cu burgeri – Gigi Buger.
“Sunt rețetele mele. Totul merge ca o afacere de familie. Nu pot sta departe de muncă mai mult de 2 zile. Asta este viața mea”, a declarat Gigi, care nu a venit la preselecții cu un burger, așa cum mulți s-ar fi așteptat, ci a pregătit mușchi de vită cu piure de spanac.
Nu se consideră un bucătar, ci un amator profesionist și un bun executant.
„Are gust, este simpatic, doritor, va face echipă bună cu restul”, a spus chef Sorin Bontea despre concurent, în culise.