Site icon Stiri Romania

Ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit

S-a aflat ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB, după ce Regina Elisabeta a II-a a murit. Regina s-a stins la vârsta de 96 de ani, după ce în cursul zilei de miercuri starea ei de sănătate s-a deteriorat.

Confruntarea din această seară este programată la ora 22:00, ora României, iar fanii se temeau că duelul ar putea fi amânat în urma anunţului tragic venit de la Palatul Buckingham.

Ce se întâmplă cu meciul West Ham – FCSB

Totuşi, potrivit gsp.ro, confruntarea dintre West Ham şi FCSB nu va fi amânată. Vicecampioana României va avea parte de o susținere numeroasă la Londra, unde sunt aşteptaţi peste 3.000 de suporteri români.

La scurt timp după ce Regina Elisabeta a II-a a murit, West Ham şi-a schimbat fotografia de profil pe reţelele de socializare. De asemenea, „ciocănarii” au transmis şi un mesaj emoţionant.

„Clubul West Ham United este profund întristat de moartea Reginei Elisabeta a II-a. Gândurile și sincerele noastre condoleanțe sunt alături de Familia Regală.

Ne alăturăm națiunii în doliu pentru pierderea ei. Odihnește-te în pace, Maiestate”, a transmis West Ham.

Echipele de start:

WEST HAM: Areola – Coufal, Kehrer, Ogbonna, Emerson – Downes, Rice, Lanzini – Cornet, Scamacca, Benrahma
REZERVE: Randolph, Hegyi – Zouma, Fornals, Antonio, Paqueta, Dawson, Bowen, Coventry, Potts, Clayton, Mubama

ANTRENOR: David Moyes

FCSB: Târnovanu – V. Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oaidă – Cordea, Compagno, Fl. Coman
REZERVE: A. Vlad – Haruț, I. Stoica, Oct. Popescu, Miculescu, Dulca, Boboc, Pantea, Bouhenna, S. Șerban, Radaslavescu, B. Rusu

ANTRENOR: Nicolae Dică

„Cred că vor fi peste 10.000 de români cu West Ham. Au fost cozi mari astăzi la bilete”, spunea Gigi Becali pentru sursa citată.

Exit mobile version