Ce au găsit lucrătorii de la un service GSM într-un telefon. Ireal!

Ce au găsit lucrătorii de la un service GSM într-un telefon. La asta chiar nu te aștepți! Această fotografie a devenit virală pe rețelele de socializare.
Un bărbat și-a dus telefonul la reparat, pe motiv că nu primește mesajele pe Whatsapp, cel mai probabil îndemnat de soție. Doar că adevărul era cu totul altul.
Ce au găsit lucrătorii de la un service GSM într-un telefon. Ireal!
Atunci când au desfăcut telefonul, lucrătorii de la service-ul GSM au avut o adevărată surpriză! Nu se așteptau niciodată la asta. Nu s-au abținut și au fotografiat telefonul, iar imaginile au devenit vitale.
Iată încă o dovadă că românii sunt extrem de inventivi:
“Salut. Te rog spune-i soției mele că nu se poate repara telefonul. Vrea să-mi verifice mesajele de pe Whatsapp.. Cei 200 de lei sunt ai tăi”, este mesajul transmis de proprietar pe un bilețel.
Nu se știe ce s-a întâmplat apoi și nici dacă întreaga scenă este reală. Un lucru este cert: cu siguranță te-ai amuzat copios când ai văzut ce ar putea face disperarea dintr-un om.
Amenințati pentru că fac duș noaptea
La fel de amuzant este și anunțul prin care locatarii unui bloc au fost amenințati cu Poliția pentru că fac duș după ora 23.00.
„În atenția locatarilor care fac duș, noapte de noapte, între 23 și 24!
Vă reamintim că trăim într-un imobil comun și avem obligația de a ne respecta reciproc. Folosirea dușului și a robinetelor la intensitate maximă, însoțită de trântirea săpunului sau a flacoanelor de șampon în cadă, produce un zgomot insuportabil care se propagă cu ușurință prin intermediul conductelor de scurgere, tulburând odihna vecinilor.
Potrivit legii, „tulburarea liniștii locatarilor între 22.00 și 8.00, de către o persoană, prin producerea de zgomote, larmă, sau prin folosirea oricărui aparat, obiect ori intrument muzical de intensitate mare.
Dincolo de paragrafe din lege, bunul simț ne obligă la un comportament decent și respectarea celor din jur. Libertatea fiecăruia se termină acolo unde începe libertatea celorlalți.
În cazul în care bunul simț nu funcționează, vom fi nevoiți să solicităm organele prevăzute de lege pentru constatarea și sancționarea unor astfel de comportamente”, se arată pe afiș.