Site icon Stiri Romania

A dat o petrecere pentru fiica ei de 3 ani, dar niciun invitat n-a mers: “A mâncat pizza de una singură”

A dat o petrecere pentru fiica ei de 3 ani, dar niciun invitat n-a mers. O tânără mămică a povestit un episod ce i-a sfâșiat inima.

Breanna Strong, o mamă de 27 de ani din Salt Lake City, SUA, a povestit pe TikTok un episod dezamăgitor din viețile ei și a fiicei sale.

A dat o petrecere pentru fiica ei de 3 ani, dar n-a venit niciun invitat

Femeia i-a organizat fiicei sale, Avery, o petrecere cu ocazia aniversării ei de 3 ani. A invitat 27 de copii, iar 13 dintre ei i-au confirmat participarea, însă de ziua fiicei sale a avut un adevărat șoc. Niciunul dintre invitați nu a apărut la petrecere. S-au pregătit cu pizza, suc și tort, și a închiriat un loc de joacă pentru ca distracția să fie completă, însă nu a avut cine să se bucure de ele.

Breanna a publicat un videoclip pe TikTok prin care și-a exprimat dezamăgirea. Ea a dezvăluit că i s-a rupt inima pentru fetița ei, care a mâncat pizza de una singură. În plus, a plătit sute de dolari pentru petrecerea eșuată, iar micuța ei nu a putut să se bucure nici măcar de tortul comandat.

“Am făcut chiar eu invitații și le-am trimis prietenilor, am creat un eveniment pe Facebook. Am invitat 13 familii cu 27 de copii. Cu o zi înainte de petrecere, șapte familii îmi spuseseră că vin. Mă așteptam să apară 13 copii”, a povestit ea.

Unii dintre părinți i-au spus că au uitat de petrecere, în timp ce alții i-au spus că fiii și fiicele lor s-au îmbolnăvit și nu au mai putut participa. Cu toate acestea, nimeni nu a anunțat-o înainte de aceste lucruri.

“Am fost devastată să mă uit la fiica mea și să o văd de una singură în timp ce mânca pizza. Nici măcar nu am mai tăiat tortul. Mi s-a frânt inima”, a mai spus tânăra mamă, potrivit Daily Mail.

Citește și: Un bărbat din Iași va primi o despăgubire de 10.000 de euro după ce i-a căzut o bucată de tavan în cap în propria casă. Cine îi va face plata

A primit sute de mesaje de la străini

Povestea fetiței de 3 ani care și-a sărbătorit singură ziua de naștere a devenit virală, iar mama ei a avut o adevărată surpriză. Brenna a declarat că nu se aștepta niciodată ca videoclipul ei să devină atât de popular și a fost surprinsă de multitudinea de mesaje pe care le-a primit.

“Am primit sute de mesaje prin care oamenii m-au întrebat cum mă pot ajuta pentru ca Avery să aibă o zi de naștere specială. M-au întrebat dacă îmi pot trimite cadouri, ba chiar o familie s-a oferit să ne trimită la Disneyland. Mi-ar plăcea să-i pot dărui întregaa lume, căci cu siguranță merită, însă în locul celor 27 de prieteni, o lume întreagă i-a urat la mulți ani”, a spus ea.

@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon – Kina
Exit mobile version